PC-D35Station-Green-REVpLPeckhamSquareCodesign

PeckhamCoDesign streetsign

CDP_Logo_vector_500wBlackPeckhamWeekliesB  Peckham-Rye-Old-Waiting-Room-Label_crop

STATION SQUARE/1

Phase 1 | Co-Design/Discovery

You are here: Home / STATION SQUARE/1
StationSquareStage1B
white_spacer.fw
white_spacer.fw

Co-Design/Discovery
Phase 1

white_spacer.fw
Summary: Examine new visions for the area around Peckham Rye Station
Creative Team: Ash Sakula | WHAT IF:projects
Project Start: Summer 2014
Project Milestones: Presentation to Southwark Council 14 Nov 2014
Website:  Project Archive
Facebook:  Peckham CoDesign
white_spacer.fw

Description of completed Phase – 14.11.14

Peckham CoDesign is a study commissioned by Southwark Council to examine new visions for the area around Peckham Rye Station. The CoDesign Shop, based in the grand old staircase to the left of the station entrance has hosted meetings, discussions, exhibitions workshops and editorials, led by creative team Ash Sakula and WHAT IF:projects in partnership with the people of Peckham.  Engaged writers, urbanists, horticulturalists, artists, filmmakers, poets, activists and visionaries supported the process. Peckham CoDesign has generated energy, excitement and community spirit. Our hope is that the ATLAS of Aspirations we have generated can inform the future development of the Peckham Rye Station area.