Landing

 

This website is a snapshot of the ending of
Phase 1 of the CoDesign Station Square Phase
as of 14 Nov 2014

[There have been minor adjustments & updates undertaken]

Peckham CoDesign is a study commissioned by Southwark Council to examine new visions for the area around Peckham Rye Station. The CoDesign Shop, based in the grand old staircase to the left of the station entrance has hosted meetings, discussions, exhibitions workshops and editorials, led by creative team Ash Sakula and WHAT IF:projects in partnership with the people of Peckham.  Engaged writers, urbanists, horticulturalists, artists, filmmakers, poets, activists and visionaries supported the process. Peckham CoDesign has generated energy, excitement and community spirit. Our hope is that the ATLAS of Aspirations we have generated can inform the future development of the Peckham Rye Station area.